четвъртък, 13 юни 2024 г.

Пешеходни врати известни и като дворни врати

Пешеходни врати или дворни врати от българският производител - фирма "Ник Доор".

Предлаганите от нас пешеходни врати известни и като дворни врати, са произведени в България от качествени стоманени или алуминиеви елементи. Предлагаме пешеходни врати от плътни или перфорирани ламели в комбинация с вашата гаражна врата.

Пешеходни врати

пешеходна врата (дворна врата)
При нас ще откриете богато разнообразие от цветове, за изработваните от нас пешеходни врати - изработени от алуминиеви или стоманеии профили. Предлагаме и много екстри към пешеходните врати, които са (или не са) част от по-голяма поръчка, за ролетни врати (или гаражни врати), като автомати за автоматично затваряне или други.

Важно е да се отбележи, че ние предлагаме пешеходни врати, които обикновено са част от поръчка за изработта на гаражни врати или ролетни врати.

Пешеходните врати (или дворни врати) могат да бъдат изработени от плътни ламели или перфорирани ламели, в зависимост от предназначението им. Когато е желателно през тях да има видимост, се изработват врати с перфорирани ламели. Най-често те са и част от ограда и се вписват в композицията.

Пешеходни врати от плътни ламели

Изработените от плътни ламели врати, обикновено са част от поръчка на гаражни или ролетни врати. Свържете се с нашите консултанти по телефона или ни пишете, за да ви предложим възможно най-подходящите варианти за вас.

Източник - блог на фирма "Ник Доор"

 

четвъртък, 6 юни 2024 г.

Гаражни врати в София на промоция

Гаражни врати в София на промоция от фирма „Ник Доор“ – редовни промоции и супер цени от Производителят. Следете редовните ни промоции в блога или посещавайте редовно сайта, за актуални цени.

Гаражни врати в София на промоция
Гаражни врати в София на промоция

Гаражни врати от „Ник доор“ ЕООД – производител на качествени български гаражни врати и охранителни ролетки. Всички наши изделия са с компоненти от реномирани европейски производители. Гаражни врати в София на конкурентни цени през юни.

Промоция на гаражни врати в София

Вижте актуалните ни цени със и без промоция, за гаражни врати, ролетни врати и охранителни ролетки: цени на гаражни врати в София на промоция.

Харесвате нашите качествени изделия и търсите изгодни предложения за покупка на гаражни врати София? Достатъчно е редовно да следете нашата страница с промоции на гаражни врати, които през месец май бяха на 29 и 30-и.

Гаражни врати София

Фирмата е производител на висококачествени гаражни врати София и охранителни ролетки, съчетаващи българско качество и компоненти от реномирани европейски производители. Нашите врати се изработват от алуминий и стомана и предлагат широк избор от цветове и допълнителни удобства.

Фирма „Ник Доор“ се стреми да предложи на клиентите си надеждни и качествени гаражни врати София, които отговарят на техните нужди и предпочитания. Ние се гордеем с високото ниво на изработка и функционалност на нашите продукти, като същевременно осигуряваме спокойствие и комфорт на нашите клиенти.

В нашите гаражни врати София  качествена автоматика от фирма „Elsamec“, като осигуряваме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.